Стефан Янев предаде властта на Кирил Петков

0

Янев благодари на колегите си министри от служебния кабинет "за връщането на вярата в българските граждани"

Кирил Петков прие прие поста на министър-председател от Стефан Янев на церемония в Министерския съвет, на която присъстваха министрите от служебния кабинет, както и новоизбраните министри в редовното правителство.

"Това, в което вярвам е, че наследството, което оставям след тези седмици, е именно в основата на кредото - промяната. България се нуждае от промяна, българските граждани очакват в България да има справедливост, сигурност, и да живеят в една благоденстваща нормална държава", каза досегашният служебен премиер Стефан Янев. Той благодари на колегите си министри от служебния кабинет "за връщането на вярата в българските граждани", а на новоизбраното правителството пожела много успехи и дръзновение, предава БТА.

"Много се радвам, че днес продължаваме промяната, която започнахме преди седем месеца", заяви от своя страна новоизбраният министър-председател Кирил Петков. "Успяхме да направим първи успешни стъпки към една нова България, където промяната на стария модел започна", каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари