Стефан Янев: Агресорът е Путин, а не руският народ

1
Важно е България да не приема референдумите като факт, защото се правят в условията на окупация
Важно е България да не приема референдумите като факт, защото се правят в условията на окупация Видео: NOVA

Според политика до 10 дни ще има решение за газа

Аз бих се фокусирал върху думите на Путин „частична мобилизация”. Мобилизацията е първият признак за обявяване на истинска война. Путин вероятно е на път да обяви война. Това е заплаха и за нашата национална сигурност. В думата „частична” се съдържа този елемент, който позволява все още дипломация. И най-лошият мир е по-добър от всяка война". Това заяви Стефан Янев, председател на „Български възход”, за "Офанзива" по NOVA.

Според политика сме в безпрецедентна ситуация на прекрояване на граници и нарушаване на договори. „Агресорът е Путин, агресорът е Кремъл, а не руският народ. Това трябва да бъде много ясно като разграничение. Ние подлагаме под санкции всичко - и агресора Кремъл, и руския народ, и руската култура”.

Важно е България да не приема референдумите като факт, защото се правят в условията на окупация”, каза Янев.

Според него модернизацията на нашата армия трябва да продължи. „Въпросът е дали държавата разполага с достатъчно ресурс това да бъде направено сега. Модернизацията на армията е един закъснял проблем. Депутатите на „Български възход” ще подкрепят тази и всички последващи модернизации”.

Оттук нататък не може да се очакват постоянни доставки от страна на ”Газпром”. Трябва да се търсят други решения. Има решение, втечнен газ с произход Африка. Параметрите ще станат ясни до 10-тина дни”, бяха думите на Стефан Янев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    ники
    На мен си ми ясен поне да беше исчакал да минат изборите преди да се осертеш прохамерикански свиркаджия то само пумияри искат да ни управляват
  • 4
    5
    123
    Стефкооооо и ти обърна пържолата. Преди едно сега съвсем друго пееш. Подрязаха и на тебе перата колонизаториге.
  • 0
    4
    666666666666666666666666
    Българското общество не признава усрайна! България е християнска република и категорично отхвърля лгбт извращенията на сащ! България каза ДА на РАСИЗМА! България каза НЕ НА лгбт ИЗВРАЩЕНИЯТА на сащ! България категорично обяви сащ за агресор! България категорично обяви сащ за терористична държава! България категорично подкрепя християнските братя руснаци! България категорично подкрепя РУСИЯ! България категорично каза ВЪН сащ от България, вън на всички сащнически нпо-та на сащ от България! България тотално и категорично подкрепя борбата на Русия срещу антихристиянските ценности!
  • 5
    3
    LOL
    "Депутатите на „Български възход” ще подкрепят..." с уточнението, че депутати на "Български възход" не съществуват все още и не се знае дали ще има изобщо.
  • -1
    2
    jKA
    Лапам на руснаци
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари