Стефан Гамизов: ПП и ДБ трябва да напуснат парламента веднага!

1
Мафията постигна своето след 2 дни изнасилване на цялата нация, държава и остатъците от демокрация в полумъртва България
Мафията постигна своето след 2 дни изнасилване на цялата нация, държава и остатъците от демокрация в полумъртва България

Мафията постигна своето след 2 дни изнасилване на цялата нация, държава и остатъците от демокрация в полумъртва България

Мафията, както събирателно наричаме олигарсите, санкционираните, корумпираните политици и руските марионетки във всяка сфера на живот в България, вчера постигна своето с избирането на Вежди Рашидов след 2 дни изнасилване на цялата нация, държава и остатъците от демокрация в полумъртва България.

Полумъртва в резултат на всичко, което вършат тези социопати.

За тях беше важно на всяка цена след катастрофата на тези избори с избирателната активност и тяхното делегитимиране да управляват с парламент на малцинството гласували българи, да постигнат този парламент да заработи и да успеят да си поемат дъх, да се огледат и да решат как да направят правителство с подкрепата на комунистите, което да представят за експертно, безпартийно, на националното спасение, знаете всичките им глупости с които обличат тези с които ще крадат.

ПП (макар да са ми ясни Асен Василев и Даниел Лорер), както и ДБ, нямат място в този парламент вече.

Редно е да го напуснат веднага.

Всъщност не е редно, а е задължително, защото иначе стават съучастници в престъпленията, които се канят да вършат в парламента изброените в началото на този пост.

Разбирам, че в ПП и ДБ има хора, които имат всякакви икономически интереси да са в парламента и не само икономически, а да са предпазени от злоупотреба с власт, която неизбежно ще се случи в новата Задруга на злото от ГЕРБ, ДПС, Нинова и Янев.

Но това не е оправдание да жертват всички българи.

Тази Задруга на злото е много по-зла от всичко, което сме виждали досега, защото Господарят им в Москва се гърчи и плюе отрова заврян в ъгъла преди своя край, но край с агония, който може да продължи много дълго.

Затова ПП и ДБ трябва да напуснат парламента веднага!!!

Не слушайте тези, които сред тях представляват Юда, защото в Библията е казано за него:

“Тогава сатаната влезе в него (Йоан 13:27).“

Стефан Гамизов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    доктор Теменужка Матева
    Ей, хора не се сърдете на Стефчо, той си ни е контигент, толкова може момчето. Води се при нас и то в отделението където са всички Джеймс бондовци, Шерлокхолмовски, Еркул Порановци и други подобни борци срещу световната конспирация. Диагностицирахме го, когато той съзря, че великата Татяна Лолова е убита и то защото на нейната възраст не била ваксинира. Опитахме се да му обясним на Стефчо, че актът на ваксиниране е доброволен, но то не искаше да го проумее и видя дългата ръка на световната конспирация. Сега иска да изгони от парламента 2 партии, за които са гласували десетки хиляди българи. Явно Стефчо е спрял да си пие медикаментите, но ще вземем мерки. А вие не го съдете така строго
  • -2
    7
    daskal
    До 6: Бивш, какво си бивш?! Бивш американски шпионин?! Цялото ти семейство е бившо! сащ е тотален агресор!
  • 1
    6
    Бивш
    Даскале, Баща ти беше АБПФК ! Той беше от прост ,та по прост ! Не знаем защо Н.Д. още не те е изгонила ,бе червен боклук !
  • 1
    5
    daskal
    До 3: какво нека?! Нека какво?! Нека си кажем, че сащ е агресор!
  • -3
    4
    русенец
    Дрън, дрън, че пляс. И какво нови избори ли? И така докога? Има нужда от правителство и работещ парламент. Всичко друго е глупост. Или какво, ще правим избори докато партията на Бойкикев и бившия генерал от времето на соца съберат мнозинство ли. Че то ще е след 30-40 години. До тогава все избори ли ще правим. Като не им харесва парламента, давайте да го закрием и да направим президентска република. Или като при соца - да има две сесии на Народното събрание - една пролетна и една есенна от по един месец. Без заплати в другото време. Знаете и колко пари ще се спестят на бюджета така.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари