Станислав Балабанов: Ще боравя с факти срещу лъжите на Ицо Хазарта

0
Факт е, че ти Христо, преди да станеш политик, с удоволствие ходеше да пееш на мазни, предизборни, халтури на ГЕРБ, за което ГЕРБ ти плащаха добре
Факт е, че ти Христо, преди да станеш политик, с удоволствие ходеше да пееш на мазни, предизборни, халтури на ГЕРБ, за което ГЕРБ ти плащаха добре

Факт е, че ти Христо, преди да станеш политик, с удоволствие ходеше да пееш на мазни, предизборни, халтури на ГЕРБ, за което ГЕРБ ти плащаха добре

"Познавам Ицо Хазарта от много време. Гостувал ми е в шоуто, писал е текстове за парчета на “Ку-Ку Бенд”, а и честно казано харесвах Ъпсурт. Различни, провокативни, на моменти брутални. Но, напоследък не ме интересува Ицо Хазарта. Не се интересувам от него, защото не се интересувам от него.", пише Слави Трифонов във Фейсбук страницата си.

Лидерът на ИТН допълва, че Станислав Балабанов се интересува от Ицо Хазарта.

Защо, ще разберем заедно с вас от следващия текст:

"По време на предизборна кампания е много лесно да хвърляш кал особено, ако боравиш с лъжи. Разбрах, че с такива лъжи е боравил депутата Христо, по известен като Ицо Хазарта, преди малко, в ефира на Нова ТВ, цитирам: “Има такъв народ е замаскираното зло и това било доказано”. Край на цитата. Понеже отдавна ми е писнало, колега, Христо да слушам лъжите ти и тези на твоите господари ще боравя само с факти, за да разбереш Христо какво, всъщност е доказано. Факт е, че ти Христо, преди да станеш политик, с удоволствие ходеше да пееш на мазни, предизборни, халтури на ГЕРБ, за което ГЕРБ ти плащаха добре. Факт е Христо, че после, за разлика от твоите господари Кирил и Асен, на които ти чинно служиш, “Има такъв народ” никога не си позволи да наруши принципите си и да влезе в “сглобка” с ГЕРБ и ДПС. Факт е Христо, че точно ти натискаше бутона с Бойко Борисов и Делян Пеевски, всеки ден, през последната една година, тих и безгласен, но пък с надежда да ти върже на европейските избори. Най-тъжният факт Христо е, че с поведението си ти, всъщност се превърна в главен герой на собствените си текстове. И като теглиш чертата, най-големият факт, който съм сигурен, че ти и твоите господари сте разбрали и усвоили е, тук ще те цитирам лично теб:” В Парламента да лапаш пи*ки е бизнес”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    ФАКТ
    е,че ДеБилът наречен Ицо Хазарта, е жалка и тотално некадърна и нагъзена отрепка! Затова е част от ДеБил-ПеПерастката групичка! Там нормален човек няма, а само нагъзени и корумпирани плужеци!
  • 2
    4
    До ППДБДВИБВГЗ
    Евроджендърите се активизират в нет-а. Нормално. Те друго не могат да правят, освен да чешат клавиатурата....докато шефа чеше Ленче-то.
  • 6
    3
    кво, кво,
    Ицо Хазарта умен човек?!? Оксиморон некъФ!
  • -1
    2
    Колю
    Не се интересувам за него ама пиша кометари във фейса...ама не се интересувам.
  • -3
    1
    ФАКТ
    Станчо тъпия чалгаджия щял да оборва един умен човек! ИмаТакиваНещасници са типични ДПС подлоги!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари