Сръбската публика скандира: Гоце Делчев е българин

16
На трибуните имаше и огромен транспарант с надпис: "Фен група със сръбско име чества български войник"
На трибуните имаше и огромен транспарант с надпис: "Фен група със сръбско име чества български войник" Снимка: SPORTM.mk

На трибуните имаше и огромен транспарант с надпис: "Фен група със сръбско име чества български войник"

Сръбската публика посрещна македонския отбор по хандбал Вардар в Белград с гръцко знаме и скандирания "Гоце Делчев е българин", предаде БГНЕС.

По време на мача между Партизан и Вардар тази вечер от трибуните непрекъснато се чуваха скандирания като: "Македония е Стара Сърбия, комита означава сърбин и никога Македония".

На трибуните имаше и огромен транспарант с надпис: "Фен група със сръбско име чества български войник - сигурно става въпрос за криза на идентичност".

Мачът приключи с победа на Партизан с 28-22.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    русенец
    Можете ли да четете? А да мислите? Сърбите твърдят, че македонските играчи носят сръбски имена, пък името на отбора им е име на български комита. В смисъл, че македонците са сърби... радвайте се още.
  • 0
    12
    Асен
    Сърбин, ако толкова ми обичате няма постоянно да си завивате носовете в Македония твърдеейки че Македония е бивша Сърбия. Сърбоманията в Македония също ни е добре известна. Не мислете ъ не знаем какво се случва.
  • 1
    11
    Ениджевардарски
    Сърбите винаги да били Васални на България РОБИТЕ НА БАЛКАНИТЕ С Унгарците сме ги заличавали от картата на Европа ТОВА Е ИСТИНАТА!!
  • 0
    10
    Мунчо
    Да го .ухат Македония
  • 4
    9
    Пропов
    Всеки има право на мнение. Да се дава гласност на глупави и грешни мнения, е още по глупаво от самото изказване на глупаво мнение. От по низши народи и махленски племена НЕ се засягам. Македония е махала на София.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари