Списък на коли в Русе, които трябва да бъдат премахнати от собствениците си

14
За тези автомобили има съмнение, че са излезли от употреба
За тези автомобили има съмнение, че са излезли от употреба Снимка: БГНЕС

За тези автомобили има съмнение, че са излезли от употреба

Във връзка с изпълнение на Наредба №15, раздел III „Управление на дейностите с излезли от употреба моторни превозни средства /ИУМПС/“, на ОбС - Русе и съгласно Заповед №РД-2756/18.08.2023 г. на кмета на община Русе, с Комисия №57/18.10.2023 г. бяха издадени и залепени 43 предписания на моторни превозни средства, за които има съмнение, че са излезли от употреба. Това съобщават от Община Русе.

Пълният списък с излезли от употреба моторни средства можете да намерите тук - списък_ИУМПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    азе
    Щом контролните органи имат съмнения, не знам кой трябва да знае дали наистина са излезли от употреба или не. То всеки може да отиде да драсне клечката на някоя кола и да каже, имах съмнения, че е излязла от употреба ;) Ба'ти държавата
  • 0
    7
    Уникално
    Може ли да се напише предписание и за всяко гнило , което съществува въобще. Например всичко , което лъже, мами, изнудва, краде, бие се, убива, живее на гърба на всички , не работи а получава и т.н. Моля, напишете някакво предписание и за това.
  • 6
    6
    Балканеца
    Габриелче, като е платен данъка на един таралясник, и като е паркиран според закона, никой нищо не може да каже на собственика. Ако е паркиран според закона, означава че няма как да пречи на пешеходци и педалисти, няма как и да пречи на общината да се погрижи за зелените площи, също няма как да ти произведе прах, който ти да дишаш. Виж, ръжда може да произведе, но за да я вдишаш, трябва и ти доста да се постараеш. Така че, следващия път като видиш общинските служители да режат дървета, огледай за изоставен автомобил наблизо, той ще да е виновен.
  • 6
    5
    Балканеца
    Много е прав комент 2, пренаселен и претъпкан град. Е, вечер 70% от прозорците са тъмни, но това е друг въпрос. Вероятно тогава пък са претъпкани механите и ресторантите, все пак града нали е с едни от най- високите заплати в България. Та бохемстват си хората, вечерят в ресторантите и спят по хотелите, за това няма никой в блоковете, не заради друго. И сега пита комент 1, какво означавало "има съмнение". Ми означава, че само си пишат от овчината някакви хяртийки, без изобщо да проверят тези коли с какъв статус са. И няма и да ги пипнат, щото после ще плащат. Е, ще плащат с парите на русенци, но пък те са и богати хора, както разбрахме вече, не им дреме особено.
  • 4
    4
    Баце
    Аре махайте ги,че трябва масто за 5 ми коли...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари