Община Русе приканва собственици да премахнат старите си автомобили

4
Издадени са предписания за 53 автомобила на територията на град Русе, които трябва да бъдат премахнати от собствениците им
Издадени са предписания за 53 автомобила на територията на град Русе, които трябва да бъдат премахнати от собствениците им Снимка: Dunavmost / Архив

Издадени са предписания за 53 автомобила на територията на град Русе, които трябва да бъдат премахнати от собствениците им

Община Русе уведомява гражданите, че във връзка с изпълнение на Наредба №15, раздел III „Управление на дейностите с излезли от употреба моторни превозни средства /ИУМПС/“, на ОбС - Русе и съгласно Заповед № РД-01-493/16.02.2023 г., с комисия №54/30.03.2023 г. бяха издадени и залепени 53 броя предписания на моторни превозни средства, за които има съмнение, че са излезли от употреба.

Собствениците на посочените в таблицата МПС имат 14 дни да премахнат собствеността си, да я преместят в частен имот или да я предадат за разкомплектоване.

Пълния списък с излезли от употреба моторни средства можете да намерите тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Русенец
    А наспиралите коли по подходите за линейки, пред блоковете, кога? Превърнали са ги в лични паркинги, въпреки знаците Забранено паркирането.
  • 12
    1
    Значи
    Приканете ги с една прилична глоба от 2000 до 5000 кинта и всичко ще се изчисти
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари