Спипаха неправоспособен шофьор да кара "ЗИЛ“ с прекратена регистрация

0
26-годишният мъж от Тутракан е управлявал без съответната категория товарния автомобил
26-годишният мъж от Тутракан е управлявал без съответната категория товарния автомобил Снимка: БГНЕС / архив

Проверка с оглед престъпление по НК е започната в РУ – Сливо поле, във връзка с установен водач, който управлявал без съответната категория товарен автомобил с прекратена регистрация. 

Екип на районното управление е спрял и извършил полицейска проверка на товарен автомобил „ЗИЛ 555“, пътуващ по главния път Русе – Силистра, в района на километър 31.

В хода на полицейските действия е станало ясно, че возилото се управлява от 26-годишен мъж от Тутракан, но при направената справка по документите му е установено, че той е неправоспособен към съответната категория, за да шофира товарния автомобил ЗИЛ, който пък се е оказал със служебно прекратена регистрация.

Констатираното от униформените е документирано и по случая в РУ – Сливо поле е започната преписка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари