Спипаха контрабанден тютюн в село Кривня

0
Съвместна акция на МВР - Русе и Агенция "Митници"
Съвместна акция на МВР - Русе и Агенция "Митници"

Съвместна акция на МВР - Русе и Агенция "Митници"

Вчера, при съвместни проверки от служители на РУ - Ветово и Агенция "Митници", в два имота в село Кривня са открити количества от нарязана тревна маса с мирис на тютюн, без поставен български акцизен бандерол.

От дом, обитаван от 52-годишен мъж са иззети полиетиленова чанта с тегло 0,420 кг., а от жилището на 47-годишен мъж – плик с общо тегло 0,870 кг.. Акцизната стока е предадена на митническите служители.

Случаите са документирани от полицаите, като в РУ - Ветово са започнати проверки за престъпления по чл. 234, ал. 1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари