Спасиха две българчета от удавяне в Турция

0
Децата плували с надуваема лодка в морето край селището Енез в Одринско
Децата плували с надуваема лодка в морето край селището Енез в Одринско

Децата плували с надуваема лодка в морето край селището Енез в Одринско

Две деца от България, съответно по на 7 и на 9 години, са били спасени от удавяне от екипи на турската Служба за брегова охрана в залива Вакъф край селището Енез в Одринска област.

По информация на "Ихляс хабер ажансъ" децата плували с надуваема лодка в морето близо до брега. От бурния вятър лодката била повлечена към дълбоки води и съществувал риск да се обърне.

Гражданин, който се намирал по това време на брега, като видял, че лодката с двете деца е в бедствено положение, се опитал с кану да стигне до лодката и да я изтегли на брега, но безуспешно.

В това време други граждани сигнализирали Службата за брегова охрана в Енез, че в морето има бедстващи деца. Екипите стигнали до лодката, взели я на буксир и я изтеглили в пристанището Енез, а децата били спасени. Спасен бил и човекът с кануто, който се опитал да спаси децата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари