Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Спаси цвете, подари надежда!

5
В подкрепа на Фондация „Александър Русев“
В подкрепа на Фондация „Александър Русев“

Уважаеми родители, ученици и учители! 

Приканваме Ви да се включим в подкрепа на Фондация „Александър Русев“, чиято мисия е да бъде създаден модерен рехабилитациоен център за деца с увреждания. Нека всички заедно да подкрепим мечтите на тези деца за едно по-добро бъдеще. Всеки, застанал зад каузата на фондацията, ще допринесе за популяризиране на мисията им. 

Основната цел на фондацията /изграждането на модерен басейн/ е дейност, изискваща много средства. Фондацията разчита на помощ от всички, които приемат като свое верую създаването на възможности за децата, които нямат привилегията да са здрави, да спортуват, да живеят пълноценно и да мечтаят за едно по-добро бъдеще. 

За целта, на първият учебен ден  във всяко училище, което проявява интерес може да бъде поставена дарителска кутия, където всеки желаещ, вместо цветя, може да пусне себестойноста на букета за любимия учител. 

ЗАЕДНО СМЕ ПО-СИЛНИ!

(Автор: - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари