Соломон Паси: Зеленски е украинският Васил Левски

2
Паси описа украинския държавен глава като топъл и емоционален човек
Паси описа украинския държавен глава като топъл и емоционален човек Снимка: БГНЕС

Паси описа украинския държавен глава като топъл и емоционален човек

Първото, което получи, е че България се върна на моралната карта на Европа. Това каза основателят на Атлантическия клуб в България и бивш външен министър д-р Соломон Паси по отношение на визитата на украинският президент Володимир Зеленски у нас.

Той описа украинския държавен глава като топъл и емоционален човек. Мога да го сравня с индийския Махатма Ганди, а с български герой - това е украинският Васил Левски. Той освобождава своята държава, каза още шефът на Атлантическия клуб.

Той обърна внимание, че това бе част от обиколката му в три натовски държави - след България излетял за Чехия, а след това за Турция. И допълни, че интересът на България не е да е външна граница на ЕС и НАТО.

"Ние имаме интерес да сме в сърцето на ЕС и НАТО, където е много по-сигурно спокойно. Затова колкото повече НАТО се разширява, толкова по-добре и сигурно за България. Смятам, че това бе много добра възможност да се заявим", каза още д-р Паси, предава БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    17
    не обиждайте евреите
    сулейман не е евреин, майка му е българка и евреите не го броят за евреин, а баща му исак паси сигурно се върти в гроба! както се вика „мъгъл“
  • 9
    16
    !@#$
    Ако имаше такова нещо като българска журналистика, досега поне 10 журналиста биха се свързали със сдружението на българските евреи с въпрос: "Споделяте ли мнението на Соломон Паси". Но не, няма как да се случи. В България няма журналисти. Има миндили. Душевни миндили. Е, вижте кореспондента за Русе на БНР.
  • 7
    15
    Тоз
    Не споменавай името на Дякона Левски Продажник съд за това определение и изгонване от родината на Васил Левски.
  • 13
    14
    ...
    Да ама Мохандас К. Ганди изпъди поробителските убийци и колонизатори, островитяните, които трепаха хиляди Индуси по улиците, включително и с картечен огън по Индийските беззащитни деца, без абсолютно нито един изстрел или оръжие, само с приказки изпроводи британската крадяща и убиваща в Индия империя. Нямаш право кална еврейска свиньо да срявняваш Махатма* (великата душа) с нацисткият урод зеленски, които реве само за оръжие и току що получи и касетъчни бомби. Ганди с думи изгони Британската армия от Индия а клоуна и с танкове и касетъчни бомби не може. Прави разлика, свиньо безродна еврейска.
  • 18
    13
    123
    Този безроден еврейски отпадък си позволява да прави препратки с нацисти към Левски. Този трябва да яде бой. Такива да ги нямаме.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари