Володимир Зеленски пристига в София с български правителствен самолет

0
Очаква се към 10:50 часа самолетът да кацне на Летище София
Очаква се към 10:50 часа самолетът да кацне на Летище София Снимка: БГНЕС

Очаква се към 10:50 часа самолетът да кацне на Летище София

Украинският президент Володимир Зеленски пристига в България тази сутрин. Той ще кацне в София с правителствен самолет. Това каза премиерът Николай Денков тази сутрин. По думите му се очакваше Зеленски да пристигне в 10:00 часа сутринта.

В центъра на столицата има извънредни мерки за сигурност. По булевардите „Брюксел” и „Цариградско шосе”, откъдето обикновено се придвижват официални делегации, има разположени полицейски екипи пред 100 метра.

Според данните на приложението flightradar24 правителственият самолетЕърбъс” А-319 е излетял от София в 7:12 часа и е кацнал в молдовската столица Кишинев малко след 8:00 часа българско време.

Очаква се към 10:50 часа самолетът да кацне на Летище София, предава БГНЕС.

Визитите на Зеленски винаги се следят с повишено внимание и до последно се пазят в тайна от съображения за сигурност. Често се случва програмата му да се променя в последния момент.

Това е 17-ата визита на украинския президент в чужбина от началото на войната. Първото му официално посещение беше в САЩ на 22 декември миналата година. Зеленски е бил в общо 13 държави на три континента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    на гадния наркоман
    пожелавам му да умре бавно наркоманския боклук
  • 3
    12
    До-3 До-5 До-11
    Ей нещастници всеки си има право на мнение и изказване по визитата на Зеленски в България. Хайде само отворковци такива спрете да коментирате с излишните си коментари. Като толкова подкрепяте Украйна стягайте си куфарите и заминавайте да живеете там измет долна. С хора като Вас никога няма да просперира България. Станата ни ще се оправи само и единствено когото си върне добрите отношения с Братска РУСИЯ. Повече няма какво да ви кажа..... Благодаря за разбирането от Ваша страна Лек ден
  • -4
    11
    До 9
    Майка ти го кани, да й пръсне разшляканата ръшлямска тутурутка, гнусн нещастен антибългарски тролец! ДГД, умрелници жалки! ХАХАХАХАХА
  • 2
    10
    Имее
    Уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу.
  • 5
    9
    Смехурко
    Кой пък го е поканил,че да идва в България?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари