Бойко Борисов: Ще се видим със Зеленски

0
Подобно посещение би било много добър знак за евроатлантическата общност в България, заяви лидерът на ГЕРБ
Подобно посещение би било много добър знак за евроатлантическата общност в България, заяви лидерът на ГЕРБ Снимка: Фейсбук

Подобно посещение би било много добър знак за евроатлантическата общност в България, заяви лидерът на ГЕРБ

"Зеленски е един от хората, които определят световната политика, водейки война с агресора Русия. Подобно посещение би било много добър знак за евроатлантическата общност в България. Признание за всичко, което прави България последните месеци. Ще се видим с него, ако има такава визита. Много ме притесняват проблемите в АЕЦ "Запорожие", за която трябват гаранции, че няма да се превърне в ядрена бомба." Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от NOVA.

Той коментира и вчерашното изявление на Гешев. "То показва, че всичко, което направи в последните си дни като главен прокурор, е било в подготовка на политическия му проект. Въпреки че ме накараха да кажа, че няма да коментирам развеждането ни като мечки по прокуратурите - в единия случай ме питаха дали съм чел вестник "Марица" и списание "Лайфстайл" и какво съм имал предвид, че след 5 години ще се оженя. Във ВКС дойдоха трима прокурори ме попитаха защо съм поискал оставката на Гешев", разкри той.

По думите му самият той е питал дали са викали други политически лидери и тогава защо викат него. "Призовах ги да дойдат и другите лидери и да разпитат не само мен, а и тях за другите неща", обясни той.Относно отменената от ГЕРБ вчера лидерска среща с ППДБ, Борисов коментира: “по принцип лидерските срещи не са фиксирани. Те могат да се провеждат и по три пъти на ден, ако е необходимо. Вчерашния ден имаше няколко важни решения, които трябваше да се вземат, и с Кирил Петков бяхме в непрекъсната комуникация, за да се проведат комисията по енергетика, комисията по отбрана - да вземат необходимите решения относно декларацията за подкрепа на Украйна за членството ѝ в НАТО, декларация за ВСС да не избират главен прокурор в този състав и др. Днес ще се видим. Това са работни срещи. За 10:00 часа ще се видим, но това не са срещи, от които ще произлизат новини", обясни лидерът на ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Ааааа,
    Дано и със Свети Петър да се видиш скоро, боклук крадлив!
  • 3
    1
    Леле
    Наркоман и крадец за кво ще си говорят а Бат Бойко щего прецака стара 🦊
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари