Сокът от арония - бързият убиец на Ковид-19

0
Според резултатите, публикувани в списанието bioRxiv, сокът от арония може ефективно да потисне активността на инфекцията в организма
Според резултатите, публикувани в списанието bioRxiv, сокът от арония може ефективно да потисне активността на инфекцията в организма

Германски учени проведоха изследвания и установиха, че сокът от арония е ефективно средство за борба с COVID-19

Той може да убие до 97% от вируса в човешкото тяло

Изследванията са извършени от специалисти от Института по молекулярна вирусология на Медицинския център на университета в Улм. Според резултатите, публикувани в списанието bioRxiv, сокът от арония може ефективно да потисне активността на инфекцията в организма, пише mediafax.bg. Освен това сокът от нар може да убие до 80% от патогените на коронавируса.

Други сокове и зелен чай също са способни да отслабят активността на COVID-19, казват учените. Тези напитки съдържат кисела среда и растителни полифеноли, които влияят негативно на коронавируса.

По-рано наркологът Руслан Исаев предупреди, че червеното вино не може да бъде средство за профилактика и лечение на COVID-19. Направени са голям брой публикации за ефективността на този алкохол, но всички те не са потвърдени от изследвания на учени. Лекарите подчертаха, че полезността на червеното вино принадлежи към митовете, в които просто е приятно да се вярва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари