Сняг заваля в Смолянско

2
Образува се снежна покривка
Образува се снежна покривка Снимка: Елена Павлова / БТА

Образува се снежна покривка

От тази вечер по високите части на Смолянска област вали сняг, предаде БТА. Пътят Смолян - Девин, в района на Превала, е побелял, трупа се и нова снежна покривка. Гъста мъгла има в района на прохода. Температурата на въздуха е около 0 градуса.

В курорта Пампорово вали мокър сняг, каза дежурният в Областно пътно управление (ОПУ) – Смолян. Машините са в готовност да излязат да почистват снега.

В ниските части на областта вали слаб дъжд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    11g24g 9okto
    Zem sfeta 4akame🏊🦸🧑‍💼💃🧑‍🍳🤽🏄🪂🤽🦸🤝🤳💅🤝✋👍🫁👀💪🤖💩🤖🤒🙉🙉🙉🫁🕳️🕳️🫁🤓☠️☠️🕳️🕳️🕳️🕳️😎😎😎😎😎👽👽👽👽👽👽👽🙏🙏😃😄😃😃🥳🥳🥳🥳👏👏👍👍🌿🌿🌷🌷🌷🌷🌷🍞🍆🍖🍳🥚🥨🌭🍔🍖🍗🥩🥩🥩🥩🥩🍖🥨🍟🍟🍟🍘🍦🍨🍦🍰🎂🎂🍪🍩🍫🍫🧃🧃🍼🥃🥃🍾🥂🍻🍺🧊🧊🧊🧊🍿🍿🍿🧂🧂🧂🧈🧈🧈🧈☕☕☕☕☕☕🥃🥃🥃🔪🥄🍴🍶🍹🍴🥄🍽️🍽️🔪🥄🍴🍶🍹🍹🍷🍷🍷🍹🍹🍿🍿🍿📺📻📺📻🎧🎧🎧🎧🎧⌨️💻🖥️💻🖲️🖱️🖱️🖲️🪞🪞👔👔👔👔👔🧴🧴🧴🧾🧾🧾🧾🧼🧽🛁🚿🧹🧴🧽🚽🚽🛁🚿🛁🚽🛁🚿🛋️🛋️🪑🪞🪞🪞🪞🪞🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️💶💶💶💶🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🛁🚿🛁🚽🚿🚿🛁🚽🛁🚿🛁🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿👔👔👔👔👔👔👔🕐🕔🕞📤📬📮📧🕕🕔🕗🕖🕗🕠🕕🕕🔏💣💣💣🔓🔓🔓🆑🆑🆑🆑🆑🔱🔱🔱🔱🆗🆗🆗🆗🇩🇰🇪🇷🇫🇰🇪🇨🇩🇯🇩🇰🇬🇦🇮🇸🇰🇭🇯🇵🇭🇹🇮🇩🇯🇪🇲🇲🇳🇫🇳🇪🇳🇦🇵🇷🇳🇫🇳🇫🇳🇫🇳🇫🇻🇺🇺🇳🇺🇲🇺🇳🇺🇸🇺🇸🇹🇰🇹🇰🇹🇰
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари