Снимка от ремонта на кръговото движение в Русе

1

Реконструкцията е част от проекта „Интегрирана система за градски транспорт на Русе" и по думите на зам.-кмета Димитър Наков, който представи техническите подробности по него, трябва да завърши до края на 2015 г.

„Надявам се, че зрителите на концерта на „Lord of the Dance“ в началото на октомври ще имат възможност да преминат през новия подлез“, каза Наков при представянето на графика.

Русе е чудесен пример за това, как чрез много труд и инициативност местната власт може за преобрази един град“, каза зам.-министър Николова. По думите й, с 12-те си проекта по Оперативна програма „Регионално развитие“ и с 45-те проекта по линия на трансграничното сътрудничество, осъществявани с румънски партньори Русе е един от най-активните градове в това отношение в страната.

Реализацията на проекта ще спомогне за подобряване на организацията на движение в района на най-натовареното в града кръстовище. За първи път в Русе ще бъдат изградени бус-ленти, както и светофари с пропускане на обществения транспорт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари