Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Снегът, който така предупредено ни изненада!

0

Вървя си аз по тротоара, отивайки към задълженията, които трябва да свърша и поглеждам към прецизно изчистения път.

Да си призная, трудно ми беше да се ориентирам къде точно се намирам и дали всъщност гледам към пътя, защото се оказах изправена и взираща се в огромна камара сняг, стоварена на една от редиците на светофар, в която би трябвало да можеш да се престроиш.

Аз като пешеходец, мога да се оплача от тротоарите, които са в отчайващо положение, но понеже знам, че някой ще отправи забележките си от рода на: ''Да беше се научила да управляваш превозно средство, нямаше да вървиш пеша.'' С цялото уважение на една ученичка, която може би дори няма право на мнение, ще рискувам да се изкажа. Нямам години, с които да изкарам сертификат за управляването на превозно средство, но гледайки камарите сняг, цопнати по средата на пътя, нямам и желание за каквито и да е усилия, положени от моя страна. Щом да караш кола е престиж, вече не толкова труднодостъпен, нека поне ни бъдат предоставени условия за него.

(Автор: Паола Атанасова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Пешо, събуди се, бе! Обедна почивка е!
- Вървете без мен, днес няма да почивам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари