Служители на "Топлофикация Русе" излизат на протест

1
Целта на протеста е подкрепа на всички заети в сектор енергетика
Целта на протеста е подкрепа на всички заети в сектор енергетика Снимка: БТА / архив

Целта на протеста е подкрепа на всички заети в сектор енергетика

"Топлофикация Русе" уведомява че утре, 12.10.2023 г. в 18.00 часа ще организира протест от работниците и служителите си пред портала на дружеството.

Целта на протеста е подкрепа на всички колеги от сектор енергетика в страната, съобщиха от фирмата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    14
    А3
    Няма НОРМАЛЕН човек, който в 21-ви век да се отоплява на скъп и неефективен ТЕЦ! Кумунясите е ясно, че живеят още в 44-та година и няма как да прогресират!
  • 2
    13
    русенец
    Доста тъпанарски коментари! Само завършен/или платен/ идиот може да иска незабавно затваряне на ТЕЦ-Русе. Енергетиците трябва да се подкрепят, защото в противен случай ни очаква голяма сопа. Около 50% от българската енергетика се пада на тецовете. Нямаше да има проблем, ако беше изграден поне още един реактор в Белене. Не би! Некадърността е тотална! Дядо Тошо ви остави централа с шест реактора и започна да строи нова мощност в Белене, защото още тогава се е сетил, че ще дойде време да се закриват тецовете. В продължение на повече от 30 години нищо не е направено! Двата реактора,които са ни останали не са вечни и един ден ще трябва и тях да затворим. Тогава какво правим? Ами какво, закриваме държавата! Седесарщината и съвременните им последователи от ГЕРБ, "Демократична България", СДС и "Продължаваме промяната" са вредни за България! Те не гледат българския интерес, а изпълняват заповеди отвън!
  • 0
    12
    Прочетете пак
    https://www.segabg.com/category-observer/kolko-luzhi-mozhe-da-pobere-marishkiyat-baseyn Тук е обяснено всичко за тецовете и за бъдещето им. Дали го знаят тези, които подкрепят терористите по пътищата, които си спретнаха двуседмичен купон, и манипулаторите им - мафиотски синдикати и всички лаещи копейки. Само да има кой да чете, да слуша и най-вече - да мисли.
  • 5
    11
    до 6
    Дори да не си абонат, нямаш право да "стачкуваш". Имаш право само да плащаш. Минал съм по тоя път. От десетилетия ТЕЦ-а се заигра с частния съдебен изпълнител Хаджииванов. Колко семейства разплакаха, само те си знаят. Пари, които можех да инвестирам в образованието детенцето ми отнеха. Дано всяка моя стотинка се преверне в гадна и нелечима болест за тия мародери!!!
  • 5
    10
    ку р
    за една топла баня и вода 55 градуса 200 леа ЗАКРИВАЙ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари