Енергетици от цялата страна излизат на протест

0
Целта на протестиращите е запазване бъдещето и независимостта на българската енергетика
Целта на протестиращите е запазване бъдещето и независимостта на българската енергетика Видео: NOVA

Целта на протестиращите е запазване бъдещето и независимостта на българската енергетика

Енергетици и миньори от въглищните централи, газовите топлофикации и въгледобивните мини в цялата страната ще излязат на национален протест, предава NOVA. Служителите от топлоцентрали във Враца, Русе, Плевен, Перник, Бобов дол, Бургас, Сливен, Гълъбово и Димитровград планират да излязат пред предприятията си в знак на солидарност със своите колеги.

Целта на националния протест е запазването на бъдещето и независимостта на българската енергетика, а не само на работни места на енергетиците и миньорите. Протестиращите от „Марица изток” настояват вече внесените в Европейската комисия Териториални планове за справедлив преход да бъдат изтеглени и преработени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Ако още не знате:
    https://www.segabg.com/category-observer/kolko-luzhi-mozhe-da-pobere-marishkiyat-baseyn Тук е обяснено всичко за тецовете и за бъдещето им. Дали го знаят тези, които подкрепят терористите по пътищата, които си спретнаха двуседмичен купон, и манипулаторите им - мафиотски синдикати и всички лаещи копейки. Само да има кой да чете, да слуша и най-вече - да мисли. И не е зле телевизиите да показват отново и отново забавленията на тези нещастници в шатри с хапване, пийване и весели хора. И като не работеха, токът спря ли?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари