Служители на "Топлофикация - Русе": Искаме запазването на независимостта на българската енергетика!

2

Работниците се включиха към националния протест на енергетиците в страната

Служители на "Топлофикация - Русе" организираха тази вечер протест пред сградата на дружеството в крайдунавския град.

"Целта на недоволството, което е част от националния протест, е запазването на бъдещето и независимостта на българската енергетика, а не само на работни места на енергетиците и миньорите", заяви Иво Ханджиев, заместник-директор по ремонта на "Топлофикация - Русе", предаде БТА.

Протестиращите обясниха, че подкрепят колегите си от "Марица Изток" и техните искания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    21
    Нещо не разбрах
    Заради 400 човека, които си искат заплатите, 50 000 трябва да бъдат тровени и измират от рак ли? Я вижте Русе на кое място е по онкологични заболявания. Май на първо.
  • 4
    20
    Хиляди левове
    Ама наистина хиляди левове платих за това, че никога през живота си не съм имал парно. Някакви служебни абонаменти ми изкараха, осъдиха ме без да имам идея, че изобщо е имало дело срещу мен, частен съдебен изпълнител ми запорира керемидката, която си пазя за стари години. Това трябва да приключи! Който си иска парно да си го плаща!
  • 3
    19
    до 16
    Ти си енергетик точно толкова, койлкото аз съм китайски мандарин. Няма по скъп ток от този, който излиза от ТЕЦ-овете. То и за това никой не им иска тока и работят на 5% от мощностите си. Целия рев е държавата да им поема загубите. А става дума за стотици милиони.
  • 4
    18
    Спокоен
    Няма нужда от драми. Този ТЕЦ ще спре да съществува. Дори го няма в споразумението за "мариците" .Тия които са се топлили досега за сметка на другите ще ги позаболи, но такива са нещата.
  • -6
    17
    Архитект
    Тези които нямат достъп до услугите на ТЕЦ-Русе умират от злоба и завист. За това плюят усилено по всичко , свързано със енергетика, топлофикационни услуги и така нататък. Проста завист и злоба . Всеки е влизал през зимата във жилищен блок на ТЕЦ и може да направи сравнение със останалите. Между другото питейната вода също ще поскъпне драстично ако допуснем да вдигнат цената на тока.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари