Служители на куриерска фирма откраднали телефони на клиенти за над 17 000 лева

7
Задържани са служители на куриерската фирма и купувачът на откраднатите вещи
Задържани са служители на куриерската фирма и купувачът на откраднатите вещи

Задържани са служители на куриерската фирма и купувачът на откраднатите вещи

Трима мъже са задържани в Пето РУ за длъжностно присвояване.

На 24 ноември управител на фирма за куриерски услуги сигнализирал в полицията за извършени кражби от техен обект. С разплитане на случая се заели криминалисти от районното управление. В хода на процесуално-следствени действия изяснили, че служители на фирмата извършвали системно кражби на множество мобилни телефони от пратки на клиенти – общата им стойност възлиза на над 17 000 лева.

Задържани са трима мъже на 34, 35 и на 43 години - двама от тях служители на куриерската фирма и купувач на откраднатите вещите. Част от мобилните устройства са намерени и иззети.

Материалите, събрани по случая, са докладвани в Софийската районна прокуратура и на 34-годишния мъж е повдигнато обвинение и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа. Другите двама са разпитани като свидетели и освободени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    y34y3
    Имаше случай роднини изпращаха телефон(и) от чужбина на други роднини тук и само като стигат тук и изчезват. Затова не трябва да се изпращят неща от чужбина, защото тук ще ги откраднат. Оттогава същите изпращат само неща по човек когато си идват тук.
  • 13
    2
    ...
    Сигурно е будистката секта на стария малоумник Еконтьо. Щом бройката е така голяма значи крадливата мърша не е никак малка и я крият старателно сякаш пазят пеевски.
  • 16
    1
    123
    Коя е фирмата КРАДЕЦ майка ви да еба прокажена. Назовете крадецът веднага! Иначе искат лични карти, процент от сумата на стойноста на поръчката при наложен платеж но крадат. Генерират баснословни приходи. Бус, който гори 8 на 100 отива от Русе до София за над 10 холяди лева. Претоварени, нагли куриерски хлебарки.Майка ви да еба и на медиите и цялата прогнила държава.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари