Следователят Иван Христов проговори за Митьо Очите

0
Димитър Желязков  има хора, които наистина му помагат
Димитър Желязков има хора, които наистина му помагат

"С Димитър Желязков не поддържам взаимоотношения от 2003-година. Нито му имам телефона, нито координати. Не искам да имам такива".

Това заяви в ефира на bTV Иван Христов, следователят, разкрил бомбеният атентат срещу Митьо Очите преди 15 години. Иван Христов бе отстранен от работа до приключване на наказателното дело срещу него.

"Димитър Желязков  има хора, които наистина му помагат. Не мога да бъда свидетел има ли чадър над Митьо Очите. Умишлено не съм се интересувал дали има такъв. Отношенията ми с него бяха строго служебни. Той дори пишеше жалби срещу мен.

Нормално ли е близо 1,5 км. група от 30-50 души да се разхожда из центъра на Слънчев бряг и нито един полицай да не ги запита къде отиват, какво правят. Това ми се вижда много странно. 

Не знам дали е имало информация, че предстои среща между Митьо Очите и Божидар Георгиев. Някой не си е свършил работата. Сигурен съм, че някой много сериозно е подвел главния прокурор Сотир Цацаров. Заклевам се пред цялата аудитория, че никога не съм взимал пари от никого"
, заяви още отстраненият следовател. 

Той обаче не обясни какъв е произходът на солидните капитали и бизнес, оценявани на около милион лева, които върти със сина си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари