Слави Василев: Няма как да бъде устойчиво това правителство

1
Кумове на този съюз ще бъдат Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ, коментира политологът
Кумове на този съюз ще бъдат Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ, коментира политологът Снимка: bTV

Кумове на този съюз ще бъдат Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ, коментира политологът

„Няма как да бъде устойчиво това правителство. Спойката, която е между тези врагове теза и антитеза на корупция е взаимният им интерес. В момента, в който почвата се разклати при единия или при другия, а тя ще се разклати със сигурност, това правителство ще отиде много бързо в историята“, заяви пред bTV политологът Слави Василев.

Това е една сюжетна линия, която е резултат от този брак по сметка, който вече се състоя в Народното събрание между немислимите врагове – тезата и антитезата на корупцията“, каза той.

"Кумове на този съюз ще бъдат Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ, които гласуваха за правителството. Намеренията на управляващите са да осъществяват някакви сериозни реформи в държавата", добави Василев.

"Това, което бихме могли да очертаем са амбициите на новото правителство и в лицето на финансовия министър да действа бързо в собствения си сектор, предвид скорошната нужда от нов бюджет. Дали тези действия са правилни, или не, ще разберем“, заяви Геновева Петрова от „Алфа Рисърч“.

Тя коментира и избора на Делян Пеевски за член в Комисията по конституционни въпроси. „ДПС е много добро в измислянето и представянето на много провокативни символики. Зад това стои много ясно заявен интерес от страна на ДПС към въпросната конституционна реформа. ДПС има устойчив интерес, там където текат процеси по пренареждане на пластове“, смята тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    До 1
    След всичките ти словоизлияния те питам: Искаш ли хора като Радев да са диктатори на БГ ! Ако искаш , ЯДЕЦ ,просто не прави хората на ГЛУПАВИ !
  • 1
    1
    Да ви ЕПМ!
    НАЦИОНАЛНОТО НИ ПАДЕНИЕ СЕ ОКАЗВА БЕЗ ДЪНО... След най-гнусния и най-позорен ден в цялата българска история, в който поредната група хрантутници на чужди интереси оскверниха с присъствието и делата си сградата на Българския Парламент и безпардонно се изплюха в лицето на целия български народ - в това число на привържениците си - се оказа, че отдавна чаканото от нас дъно на падението ни може и никога да не бъде достигнато... Свършиха ми всичките силни и обидни епитети - тази част от лексиката е създадена и предназначена за отявлени тъпаци и мръсници, които все пак имат някакъв морал и чувства, чрез които може да бъдат засегнати, разтърсени и наранени, белким се осъзнаят. Поредните ни законотворци, назначени за пореден път от принципала на колонията, която представляваме - и понеже сме дребни и все по-жалки рибета неговият ранг не е монархически или президентски, а е доста нисък - посланник - та тия поредните отново са подбрани от Посланника измежду новата най-съвременна порода примати, получовеци-полумаймуни, при които понятия като чест, морал, отговорност, род, родина и народ са - като че ли - генетично заглушени и определено не означават абсолютно нищо. А това е доста лоша прогноза и за тях, и за нас - такива не се превъзпитават и десетилетията гьонсуратлък, през които скачат върху главите ни по музиката на общите ни изедници доказват това. Такива - по общото правило за лечение на обществения организъм - се кастрират за да им се ограничи възпроизводството, затварят се и се изолират или при нужда се евтаназират - когато агресират и се опитват да налагат своето на всяка цена. Влечуго до влечуго, гнида до гнида, предател до предателя, престъпник до престъпника, мръсник до мръсника, подлец до подлеца, продажник до продажника!!! Рано или късно ще си платите, мерзавци!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари