Слави: Вчера дойдоха при мен трима изключително любезни полицаи

0
Телевизионният водещ и продуцент Слави Трифонов е бил извикан на разпит в столичната полиция вчера
Телевизионният водещ и продуцент Слави Трифонов е бил извикан на разпит в столичната полиция вчера

Телевизионният водещ и продуцент Слави Трифонов е бил извикан на разпит в столичната полиция вчера.

Разпитът е по сигнал на издателя на жълтия сайт ПИК Недялко Недялков.

В събота, два дни преди да бъде разпитан по твърденията на съдия Румяна Ченалова за "кадруване" в съдебната система, депутатът от ДПС Делян Пеевски също поиска през ПИК прокуратурата да разпита Трифонов.

"Вчера дойдоха трима изключително любезни полицаи, които ми връчиха призовка, че трябва да се явя на разпит в СДВР в 15.00 часа", разказа пред БТВ Слави Трифонов.

На разпита е бил извикан и графолог, а той самият е декларирал, че не е писал заплашителни писма до Недялко Недялков.

Сайтът на Недялков отдавна атакува водещия, но той реагира остро в ефир, след публикация, че е гей. Това стана повод Трифонов да направи саркастично обръщение към Недялков, като му се обясни в любов с думите:

"Недялко, любов моя. Ще те търся. Ще те намеря...". Скоро след това собственикът на близкия до Пеевски сайт подаде сигнал, че водещият го е заплашил и му е изпратил мафиотско послание – червени карамфили.

Баща му Недялко Йорданов се обърна към Слави Трифонов с отворено писмо, в което се казва:

"Преди да се саморазправяте със сина ми Недялко, трябва да потърсите мен – неговият баща.В днешно време заканите за физическа разправа и убийство за Вас са ненаказуеми. Вие нямате жена и деца и не си давате сметка какво означава това за моята снаха и моите внучета. Като негов баща аз Ви предупреждавам, че всяка агресия спрямо него аз възприемам като агресия срещу самия мен".

Това обаче не отказа Слави Трифонов:

"Със сълзи на очи разбрах, че любовта на моя живот - Недялко Недялков - е подал срещу мен жалба в полицията и прокуратурата. Защото се чувствал заплашен за живота си. Защо бе, Недялко? Какво правиш бе, любов моя! Осъзнай се! Не бой са бе, Недялко! Аз ти мисля само хубави неща! Скъпа моя, Недялко. Аз те обичам. За мен няма значение, че си издател на жълт, гнусен сайт. За мен няма значение, че си писал хиляди гадости и лъжи за много хора, които също имат майки, бащи и деца. За мен има значение само това, че аз те обичам. И не ме е срам от това. Твърдиш, че съм мутра? Недялко, те и мутрите обичат. Но мутрите обичат до гроб!", каза шоуменът.

Източник: Вестник СЕГА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари