Привикват Слави Трифонов за обяснения

0
Шоуменът отправи физиологически закани към собственик на електронна медия
Шоуменът отправи физиологически закани към собственик на електронна медия

"Ще извършим проверка по случая и ще извикаме Слави Трифонов за обяснения във връзка с жалбата на Недялко Недялков. Разпитът е процесуално следствено действие, което трябва да ни бъде възложено от прокуратурата. Решенията на прокуратурата не се коментират, а се изпълняват", заяви пред ПИК главният секретар на МВР Георги Костов.

Потърсихме мнението му във връзка с подадената в четвъртък от издателя на ПИК Недялко Недялков жалба в СДВР и Софийската градска прокуратура за заканите, които сипе по негов адрес Слави Трифонов. Шоуменът с мутренско поведение отправи физиологически закани към собственика на най-влиятелната електронна медия от екрана на Би Ти Ви, а след това изпрати в редакцията куриер с 20 карамфила - намек за погребение. Последва нова гнусна порция обиди под формата на писмо, което бе подписано лично от Трифонов на бланка на компанията му "Седем осми".

Костов подчерта, че е неправилно цитиран от "Стандарт", че щял да извика Слави Трифонов и Недялков, за да ги помирява.

"Такова нещо не съм казал. На въпрос на ваш колега във връзка със случая, отговорих - какво се очаква от нас, да помирим Трифонов и Недялков ли?. Такива случаи се докладват в прокуратурата. Ние ще си свършим работата съобразно закона", уточни Костов пред ПИК.

"Сигналът е постъпил при нас вчера. Той е разпределен и по него вече се работи. При такива случаи лицата, които са посочени в жалбата се призовават за снемане на обяснения", подчерта пред ПИК Младен Маринов, директор на СДВР.

Случаят е докладван и в прокуратурата.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари