Слави Трифонов: Недялко, любов моя. Ще те търся. Ще те намеря. Ще те открия. И ще те е**... от любов

0
Слави Трифонов се обясни в любов на шефа на агенция "Пик" и му изпрати 20 червени карамфила
Слави Трифонов се обясни в любов на шефа на агенция "Пик" и му изпрати 20 червени карамфила Снимка: БУЛФОТО

Силни емоции обзеха двама мъже тези дни и чувствата стигнаха до размяна на откровеност, за която задължително на тв екрана трябва да има червена точка.

Във вторник Слави Трифонов заяви в ефир, че е гей, както било написано в ПИК, пише Novini.bg.

“Искам и да ви кажа че съм влюбен в собственика на сайта Недялко Недялков. Искам да му кажа нещо лично. Недялко, любов моя. Ще те търся. Ще те намеря. Ще те открия. И ще те ***... от любов. И никой, и нищо в този свят не може да ме спре да те имам! Недялко, любов моя, пусни си песента на Лили Иванова “От любов да умра”... и ме чакай. Или си пусни песента на Васил Найденов “Болката отляво” и си мисли, че болката може да дойде отвсякъде”, обяви той.

Трифонов благодари за вниманието, защото имал нужда да сподели това със своите зрители. Ден по-късно други сайтове регистрираха пратка, която била получена и приета на адреса на Недялко Недялков.

Слави Трифонов изпратил 20 червени карамфила на издателя с посвещение:

"Недялко, Изпращам ти тези 20 карамфила в знак на моята обич. Ще останеш завинаги в моето сърце! Целувки!"

Самата агенция ПИК обяви, че кореспонденцията е станала оживена. Куриер донесъл и второ писмо, което по думите на получателя било “особено гнусно, с физически закани и подписано саморъчно от Трифонов на бланка на фирмата му “Седем осми”".

Текстът е пародия на популярна тв реклама за женски проблеми. Писмото започва със “Скъпа моя любов, Недялко!”, продължава с *** и завършва със “С любов, твой Слави Трифонов”.

Агенцията разшифровала обаче 20-те червени карамфила като “мафиотско послание в стила на мутрите и ВИС-2 – четен брой цветя се изпращат на погребение”.

Недялков е подал жалби в градската прокуратура и СДВР и предоставил писмата като веществени доказателства. Както се разбира от агенцията, нейният собственик позвънил вчера на директора на Би Ти Ви Павел Станчев и го помолил да звънне на Трифонов, за да пита дали наистина той е изпращачът на писмата и карамфилите.

Станчев обяснил на Недялков, че Трифонов е неуправляем.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари