Издателят на ПИК: Чакам Слави Трифонов - лично. Ако не дойде той, ще дойда аз!

0
"Мен не може да ме психира. Само ще ме амбицира", казва още издателят на "ПИК"
"Мен не може да ме психира. Само ще ме амбицира", казва още издателят на "ПИК"

"Чакам Слави Трифонов да дойде и лично да ми каже гадориите в лицето! Да не се плаши, нямам охрана. Ако не дойде той, ще дойда аз!".

Това обяви издателят на ПИК Недялко Недялков по повод писмото и 20-те карамфила, които Слави Трифонов му изпрати.

"Влюбен съм в собственика на ПИК Недялко Недялков. Той е публикувал и част от думите на Трифонов в писмото му: "Искам да му кажа нещо лично – Недялко, любов моя, ще те търся, ще те открия и ще те опъна от любов".

"Публикувам това с ясното съзнание, че унижавам и себе си. В същото време е добре читателите да се запознаят отблизо със стила, изказа и маниерите на човека, който в момента инициира референдум за промяна в държавното устройство, претендира за нов морал в политиката, за справедливост, почтеност и който всяка вечер в праймтайма на най-голямата българска телевизия ругае институциите, че са „мафиотски".

Това е нивото на Слави Трифонов: мутренската символика на „20-те червени карамфила", които аверите му от ВИС-2 изпращаха на мишените си преди да ги очистят", пише още Недялко Недялков и продължава:

"Аз поне не се сещам някой от стотиците окепазени в неговото шоу да е възнегодувал публично, да е поискал сметка. Страхуват се хората, защото Слави Трифонов притежава всичко: абсолютната власт да „размазва" неудобните от ефира на Би Ти Ви (за него СЕМ и медийната регулация не важат), без значение е и че рейтингът му се срива от месец на месец".

Според Недялков "яростта се отпушила след интервю в ПИК с шоумена Ицо Петрофф, който твърди, че Слави Трифонов е гей. Трифонов не отговаря на Петрофф, не завежда дело, а решава да психира колегите в офиса, като провожда мафиотски послания".

"Мен не може да ме психира. Само ще ме амбицира", казва още издателят на "ПИК".

Източник: Стандарт нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари