Слави Трифонов: Срещата между ГЕРБ и ПП - едно от най-позорните неща, които съм виждал

0
Слави Трифонов публикува остър коментар в официалния си профил във Facebook
Слави Трифонов публикува остър коментар в официалния си профил във Facebook Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов публикува остър коментар в официалния си профил във Facebook относно провелата се среща между ГЕРБ и "Продължаваме промяната":

"Гледах срещата между ГЕРБ и “Продължаваме промяната" и незнайно защо се сетих за този велик филм “Опасен чар", в който скандираха: “Сго-дих-ме се!… Сго-дих-ме се!".

Само че онова е един от най-хубавите български филми, които съм гледал, а това, което гледах сутринта, е едно от най-отвратителните, унизителни, лицемерни и позорни неща, които съм виждал.

Знам, че използвам много тежки думи, но чрез тази среща Кирил Петков и Асен Василев плюха на над 200 дни протести. И на кого му пука? Журналистите кудкудякаха, медиите пригласяха, а аз си представих какво щеше да стане, ако “Има такъв народ" бяха направили среща с ГЕРБ - нещо, което можехме да направим три пъти, но не го направихме. И тези, които ме обвиняваха, че съм “мафия", всъщност са кандидат-мафията, която си направи среща с мафията. Знам, че “интереса клати феса", но в случая “феса" клати всички.

Дали ще има правителство или избори не знам, но знам, че хората в крайна сметка ще осъзнаят, че те са господари на политиците и ще променят системата"

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    до 3
    Ν 2 е не само педал по рождение, но и олигофрен и в този коментар го доказва! При това - олигофрен с умствено разстройство! Ама то пък е често срещано при подлогите на кремълското чудовище и национални предатели!
  • 3
    4
    Не, не е възможно!
    Не е възможно сериозни медии да дават трибуна на този толкова противен, омразен на цял народ, презиран и долен учиндолски Сакат чалгар, който една година се подиграваше с народа ни и разиграваше цялата държава! Това двукопитно чудовище на снимката, слабо наподобяващо човек, е най-големият позор не само за политическата ни история, но въобще за България! Това сакато чудовище има наглостта и цинизма да критикува ПП, че се срещат с герберастите, след като неговите марионетки и нищожества, маскирани като депутати, направо си легнаха в един креват с отколешния му ортак , мутра и мафиот като него - Сикаджийският престъпник от Банкя! Горкото сакато нищожество, то е забравило, че обещаваше да "изчегърта" герберастките престъпници, а "изчегърта" Никола Минчев и Кирил Василев! Още едно доказателство, че последният стадий на тежкото заболяване на учиндолския инвалид се е отразил много сериозно на и без това болния му мозък! Ти ще бъдеш позора на България докато мърдаш бе, Учиндолски селяндурино!
  • 7
    3
    За 2
    Някой , ако мисли , че № 2 е педал по рождение , това не е вярно. Не се заблуждавайте.
  • -9
    2
    сащ е агресор
    Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци, рошен офшорнелиеф, создормон прасе и банкянската тиква!
  • 15
    1
    Сашо
    Аз съм виждал по позорно нещо и ти бе главния герой...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари