Слави Трифонов написа песен за Лена Бориславова, тя ще го съди

0
Песен, посветена на Лена Бориславова, излъчи днес телевизията на Слави Трифонов 7/8
Песен, посветена на Лена Бориславова, излъчи днес телевизията на Слави Трифонов 7/8

Песен, посветена на Лена Бориславова, излъчи днес телевизията на Слави Трифонов 7/8

"Продължаваме Промяната ще подкрепи всички правни мерки, които Лена Бориславова предприема във връзка с клеветническата кампания срещу нея". Това обявиха във Facebook профила на политическата партия. Реакцията идва след като днес Слави Трифонов и сценаристите на телевизия 7/8 пуснаха песен и видео, посветено на бившата шефка на кабинета Петков, в което тя е оприличена на "гладна хиена".

"Към списъка от ответници в съда току-що се присъедини и група неосъществени сценаристи. Зад тях се крие проваленият политически шоумен, който се чувства най-голям мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение", отговориха от партията на Лена Бориславова, с което защитиха бившата говорителка на Министерски съвет заради обидното видео.

Самата Бориславова към момента не е излязла с коментар по темата.

Междувременно клипчето се появи и в профила на самия Слави Трифонов.

"Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота освен лъжи за "Капитан Андреево" и за мафиоти, има и хумор. Нека се посмеем заедно", написа Трифонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    10
    Извод
    Женомразеца, наркоман Слави, от село Учин дол дълбае дъното. Най лесно е да нападаш жена, на ли? И то оставила политиката по настоящем, зад гърба си. Явно това е жалкото ниво , до което са стигнали ИТН. Жалки са!
  • 3
    9
    До 2
    Пъпеш си ти
  • 4
    8
    За съжаление ...
    И, това е нашата мила родна страна - кадрите на държавата ни.
  • 5
    7
    ...
    Тая е такъв хищен и безмилостен курояд, че няма да се спре пред нищо. Изписано е в погледа и. Добре си я подредил, Слави. И на мен ми дойде добре порцията хубав смях.
  • 0
    6
    Да се посмеем ...
    https://youtu.be/wrATqTF8kIY
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари