Скейтпаркът в Русе зацикли

0
Русенци се питат защо на два пъти се отлагат крайните срокове за завършването му
Русенци се питат защо на два пъти се отлагат крайните срокове за завършването му Снимка: Община Русе

Русенци се питат защо на два пъти се отлагат крайните срокове за завършването му

Скейпаркът в Русе зацикли в строителна фаза. Въпреки, че стартът ентусиазирано бе даден още миналата година, а изграждането на спортно-развлекателното съоръжение трябваше да отнеме 6 месеца, към днешна дата скейтпаркът е още на пръст и бетон.

Първоначално обявената дата за приключването му бе през май 2023, после от общината удължиха срока до края на лятото. Като причината от градската управа изтъкнаха "сложните цилиндрични и сферични форми и ръчната им изработка". Въпреки забавените срокове, любителите на този спорт в Русе все пак се надяват новата модерна придобивка скоро да е използваема.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    Гробар
    Много хубави дупки копае Вашия. Ама трябва да са 2 на 2 на 1.50 метра.
  • 5
    11
    Вили
    Разкопаха голяма яма в топ центъра на града в парка на младежта,същото се случи и с градсия басейн и нищо не се прави.Градът разкопан без тротоари и улици.Оставка на Пенчо Милков.
  • 7
    10
    Идиотъ
    Кея на Русе не беше ли очевадната енженернъ простотия ,че трябваше поредната да се случи и то в парка! Ако наистина имаше човечета с малки бобени сърчица наречени зелени еколози трябваше този “модерен страхотен иновативен проект” да не му е там мястото! Но уви с идиотщината и лакомиите гъз**е резултата е пагубен.
  • 2
    9
    ха-ха
    Русенци били питали, за скейт нещото, дрън-дрън та пляс.
  • 9
    8
    Дани
    Скромното ми мнение е, че изобщо не му е мястото там на този скейт парк!!!!! Това е място за отдих и разходки на майки с деца и колички!!!! Ще бъде шумно и бетон ,бетон, бетон!!!Аман!!!В близост е болницата и ТУБ диспансера!! Идеята на тази болница е била да е чист въздух (има борове) Всичко е нагоре с краката!!!И МОЛ до Онко диспансера построиха (неизползваем)на неудачно място!!! Хората там се броят за глътка въздух не за отровни газове!!!!! Имало е градина с пейки!(НЯКОГА) Истината е че хората които управляват години града не са русенци в голяма част и не им пука!!!! СЛЕД НАС И ПОТОП --ТЯХНОТО ВЕРУЮ!!!!!! Идват избори..............
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари