"Разкрасиха" мечката в Парка на младежта

2
Неизвестните извършители са посегнали и на скаличките в близост
Неизвестните извършители са посегнали и на скаличките в близост Видео: Русе Медиа

Неизвестните извършители са посегнали и на скаличките в близост

Неизвестни засега извършители са посегнали на емблематичната фигура на мечката в Парка на младежта. Тя се намира в непосредствена близост до скаличките и до новоизграждащия се скейтпарк, чието място бе избрано от самите русенци. За съжаление вече са налице и първите вандалски посегателства, информира Русе Медиа.

Тъй като на сантиметри от фигурата на мечката се намира предпазна ограда към строежа, на извършителите им явно е било трудно да драскат от страната към строежа. Затова пък са положили усилия да се натикат плътно до заграждението, за да оцветят очите и носа на каменната фигура. Прави впечатление, че със същите цветове има графити и върху самите скалички.

Тепърва ще се установи дали любимата на всички мечка може да се почисти, а съвсем друг е въпросът дали след това премахнатите графити няма отново да се появят, защото на някого така му е хрумнало. Интересно е също дали, след като се изгради скейтпаркът, районът на скаличките ще се запази или ще бъде обект на тийнейджърски цветови експерименти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    19
    Хасан
    Любителите на еднополовите любов яно ги е яд и с отмъщават.
  • 1
    18
    АБЕ КЪДЕ Е ПЕНЧО
    Абе къде е пенчо? Техните го търсят да го бият!
  • 2
    17
    Стар и мъдър
    Когато повечето ненормалници възпитават децата си в кукави "празници" като хелоуин, св. валентин и прочее, само това може да очаквате! Ама ти какво толкова лошо било имало? Ама те децата да се забавлявали! Откачалки слабоумни! А на това същество, което сравнява с надраскването на МОЧА и други подобни паметници на Окупатора ТероруZZстан ще кажа, че напълно го подкрепям! НЕ трябва да се драскат, а да се СЪБОРЯТ!
  • 5
    16
    да
    пак че не са и нарисували хуй.
  • 7
    15
    Ко? Нье!
    Абе къде е Пънчо?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари