Евгени Игнатов: Защо се бави изграждането на Скейт парка в Русе?

0
Според указателната табела на обекта началото на строежа е с дата 23 ноември 2022 г. и срок на изграждане 180 дни
Според указателната табела на обекта началото на строежа е с дата 23 ноември 2022 г. и срок на изграждане 180 дни Снимка: Община Русе

Според указателната табела на обекта началото на строежа е с дата 23 ноември 2022 г. и срок на изграждане 180 дни

Общинският съветник от групата на ГЕРБ Евгени Игнатов отправи писмено запитване към кмета на Община Русе по повод забавеното изграждане на площадката да скейтобордисти в Парка на младежта, пише Русе Медиа.

Доста време мина, откакто скейтбордистите от град Русе бяха зарадвани, че ще се сдобият с модерно съоръжение за практикуването на този спорт. Според указателната табела на обекта началото на строежа е с дата 23 ноември 2022 г. и срок на изграждане 180 дни“, пише Евгени Игнатов.

Въпросите му към кмета са:

  1. Каква е причината за забавяне изграждане на съоръжението, което трябваше да бъде готово най-късно да края на месец юни 2023 година?
  2. Бихте ли се ангажирали, че Скейт паркът ще заработи през лятото на 2024 година?
  3. В договора с изпълнителя на проекта има ли заложени санкции при неспазване на срока за изпълнение?

Общинският съветник от ГЕРБ очаква устен и писмен отговор от кмета Пенчо Милков на предстоящата сесия на 29 февруари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    N/A
    да се бави ли? Вие не разбрахте ли, че то няма да има такова нещо там?
  • 1
    12
    daskal
    Списъкът с въпроси е много голям! Към скейт парка можем да прибавим моста в Лесопарка, спортната база с басейн в училище "Левски", "мащабните" улични ремонти... Имам предчувствие, че ще се питаме и за басейните в Парка на младежта.
  • 2
    11
    Димитър
    Евгени, твоите състезатели когато бягат в Парка на младежта навярно не са виждали от миналата година строители на скейт площадката. Пенчо Милков лъга и обещава за да стане кмет.
  • 12
    10
    До 8
    За съжаление никой няма да ти отговори, от общината не отговарят на въпроси, я опитай през сайта - пълно мълчание. И да, съсипаха огромна зелена площ точно в началото на парка, стои огромно място оградено за простотии да десетина дебилчета. Следа няма от алпинеума, каквото и да беше останало от него, не се знае къде е легендарната мечка, на която имаме снимки поколения русенци. А по Великден отново ще досъсипят каквото може в парка с просташката тарла, за радост на всички мангали. Колко пъти се писа да не я правят там - кой да ни слуша...
  • 10
    9
    Дааа
    Това е адски важно за всички русенци !Такива псевдо въпроси вълнуват от душа нашите общински съветници и оправдават присъствието им на тези банки.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари