Скаути почистиха туристическите пътеки в лесопарк „Липник“

2

Еко акция на Спелео клуб „Академик“ почисти туристическите пътеки в лесопарк „Липник“

През уикенда в Лесопарк „Липник“ се проведе последната четвърта инициатива по проекта на Спелео клуб „Академик“ „Едно скаутско лято в Русе“. Поредицата от скаутски събития успя да събуди интереса на малките русенци и техните родители към скаутската идея и организация.

Децата от клуб „Пещерен мечок“ към Спелео клуб „Академик“ заедно с още близо 20 ентусиасти почистиха част от туристическите пътеки в района на чешмата на Бялото момиче.

Акцията събра и много приятели и членове на Спелео клуб „Академик“. Децата и техните родители имаха възможност да се запознаят със скаутската идея, специфичните дейности и организацията на скаутското движение в Русе и по света, както и защо е важно да опазваме природата чиста.

Еко ентусиастите завършиха деня с игра на волейбол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    До 2
    Е какво като се клатят? Не е като по твоето време никой да не клати никой..Да не клатят тебе? Или съжаляваш, че не?! Почистили са, направили са нещо добро...Ти какво направи? Оплю ги. Спрел си!
  • -9
    2
    До №1
    Какви деца бленуваш бе Смехурко. И тримата ВЪЗРАСТНИ Скаути от снимките, са с бради като на 47-ем годишен талибанин. Само свенливата (на снимката) мома, плахо плахо прикрива детската си мечта "Вечеря с екс с моя детски приятел първият талибанин от ляво на дясно". , Деца???????? Тея се клатят като възрастни, ама деца били? Пфуййййй.
  • 9
    1
    222
    СЕГА ,"туристи",хвърляйте отново боклуците си наволя.Те,децата,пак ще ви изчистят
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари