Ивана и Ивайло стават духове във Вилата на любовта

0
Те ще се разделят с правата си на пълноправни участници до второ нареждане
Те ще се разделят с правата си на пълноправни участници до второ нареждане Снимка: NOVA

Те ще се разделят с правата си на пълноправни участници до второ нареждане

Най-противоречивите участници в “Един за другИвана и Ивайло ще се превърнат в първите духове, обитаващи Вилата на любовта този сезон. Те бяха само на крачка от напускане на надпреварата, след като получиха само един глас в своя полза по време на номинационния вот. Изненадващ обрат доведе до нов шанс за двойката да се докаже пред своите съквартиранти и зрителите на най-позитивното любовно риалити в телевизионния ефир.

Отборното предизвикателство даде възможност на всички влюбени да отговарят на въпроси, свързани с останалите участници. Викторината донесе със себе си редица провокации, които предизвикаха скандали, тежки думи и напрежение между състезателите. Най-засегнати от отговорите се оказаха футболистът Ивайло и неговата половинка Ивана, които бяха определени като двойката, която не трябва да бъде модел на подражание, а държанието на Ивайло спрямо неговата любима бе осъдено от всички останали. Те бяха елиминирани първи и получиха директен билет към телевизора, където се изправиха срещу симпатичните Денис и Дарина от Мадан.

Само на косъм от отпадането, Ивайло и Ивана получиха подарък от съдбата и възможност да продължат своето пребиваване във Вилата на любовта. Те ще бъдат лишени от всички привилегии на пълноправни участници, а единствената им задача ще бъде да променят мнението и нагласите за себе си у своите съквартиранти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари