Синдикатите застават твърдо зад директора на ОУ "Иван Вазов"

1
Те са готови на протестни действия ако не спрат тенденциозните, според тях, проверки в училището, налагането на наказания на директора и уронване на престижа на институцията
Те са готови на протестни действия ако не спрат тенденциозните, според тях, проверки в училището, налагането на наказания на директора и уронване на престижа на институцията Видео: Кис 13

Учители и синдикалисти застават зад директора на Основно училище "Иван Вазов" в Русе

Те са готови на протестни действия ако не спрат тенденциозните, според тях, проверки в училището, налагането на наказания на директора и уронване на престижа на институцията, информира телевизия Кис 13.

В писмо до медиите от учители и служители в училището, се посочва, че от три години, трима техни колеги са написали над 40 жалби и сигнали до всички възможни институции.

Заради постоянните проверки, учители, непедагогическият персонал и ръководството са подложени на непрестанен стрес, което пречело за изпълнение на преките им задължения. Според тях огромният брой проверки означавал целенасочено търсене на грешки, за налагане на наказания на директора и уронване на престижа на институцията.

Освен учителите и непедагогическия персонал, в подкрепа на директора Теодора Йорданова, застава и синдикат Образование към КТ "Подкрепа" – Русе.

И учители, и синдикалисти са готови на протестни действия ако институциите не вземат мерки за медиация, методичен контрол и помощ при потушаване на напрежението.

Вижте повече във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    15
    Русенка
    Баба Гица е на 71 години. Що не си гледа пенсията ами се прави на синдикалистка
  • 0
    14
    Съдът
    https://ruse-os.justice.bg/bg/4075?from=23.03.2022&to=23.03.2022&actkindcode=5001&casenumber=66&caseyear=2022&casetype=%D0%93%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE&fbclid=IwAR38CPxZEfbacCcoe9l_HYSiRLPTDcf0I7R-Qw7HJ7m9GlR-R2hsdWz3in4
  • 3
    13
    Русенец
    Гицке, кажи си че Черкезов те е накарал :) Нали ти е шеф във Подкрепа а той също работи в ОУ "Иван Вазов" и Теодорка му е директор ...
  • 7
    12
    Нищожество!!!!
    Пародия на учител и синдикалист- Пламен Атанасов: многократно подавал молби за членство в БКП и.....представете си- той,точно той,награждава ..... бившия кмет Пламен Стоилов!!!! Изхвърлете " специалиста " по руски език и многоженство!!
  • 8
    11
    русенец
    До колкото знам директорката е едно русо и синеоко същество, което става за много неща
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари