Елена Маждракова: Готови сме на протест в защита на директора на ОУ „Иван Вазов“

2
Становище на председателя на ОКС на НУС Русе
Становище на председателя на ОКС на НУС Русе

Становище на председателя на ОКС на НУС Русе

Членовете на Независимия учителски синдикат и синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ в ОУ „Иван Вазов“ – Русе са готови на протест и дори стачка в защита на директора си.

Това се казва в становище на председателя на ОКС на НУС Русе г-жа Елена Маждракова, която изпрати позицията си до редакцията на Dunavmost под формата на видеообръщение, което споделяме с вас.

По-рано днес г-жа Теодора Йорданова сподели и своята позиция по казуса, която можете да пречете в статията "Директорът на ОУ "Иван Вазов": Аргументите на Пламен Атанасов са неистини, изразени с некомпетентност и поръчково изпълнение"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    7
    Синдикалистка
    Не знаех, че синдикатите защитават РАБОТОДАТЕЛЯ. Мислех, че синдикатите са създадени да защитават трудещите се, а не началниците. Затова никой не вярва на синдикатите в България
  • 2
    6
    Хитруша
    Тая Теодора била голяма хитруша. Назначила си е на работа председателите на два синдиката и от единия се е уредила секретар, т.е. ако синдикатът (тая лелка дето говори на видеото и е подчинена на Теодорка) не даде разрешение, никой никога не може да уволни Теодорчето. Аз мисля, че това не е морално и русенската общественост ще го разбере това. Не ни трябват такива директори дето са назначени с 2 години учителски стаж, а после с помощта на профсъюзи, обвързани по абсолютно неморален начин да заемат насила позиция за която има много по-квалифицирани и достойни хора.
  • 3
    5
    русенец
    Протестите, които замисляте да организирате няма да премахнат многото нарушения констатирани в работата на директора. Те са си там, съществуват и никакви протести не могат да ги премахнат.Това ще е безпринципна защита в която очевидно не се търси правдата.
  • 3
    4
    В.П.
    НУС са един файтон хора ! Кой ги бръсне за слива ! Ама и Теодорчето е един ГЪОНСУРАТ ,та еша си нема !
  • 8
    3
    darkaveng
    Нещо за конфликта на интереси? Не, не сме чували! Пфу, даскалки-мисирки!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари