Синът на убитото семейство крещял, че ще ги изтрепе

0

Синът на убитото възрастно семейство в Пловдив работил в икономическа полиция.

Жертвите - Цветан и Божурка Караджови - са били открити от съседка, която се натъкнала на ужасяващата гледка, минавайки край къщата на семейството, съобщи Марица.

Синът на възрастното семейство не се разбирал с родителите си. Съседи разказват как на няколко пъти са ставали свидетели на скандали, в които синът крещял, че ще ги изтрепе. Той на няколко пъти е бил и гонен от икономическа полиция, след което възстановяван отново на работа.

Все още няма яснота, кога и как са загинали двамата пенсионери от квартал "Смирненски" Цветан и Божурка Караджови. Преди минути от местопрестъплението си тръгнаха шефът на полицията Христо Разсолков и земестникът му Георги Георгиев.

Полицаи са прегледали записите от 2 камери, монтирани на жилищна сграда на ул. "София" 66, която се намира на по-малко от 50 метра от дома на Цветан и Божура. Това разказа жена от кооперацията.

"Дойдоха криминалисти, казаха, че семейството е убито и поискаха да прегледат записите от камерите ни. На тях обаче не откриха нищо подозрително", обясни жена от въпросната сграда.

Появи се версия, че двамата съпрузи са убити още преди 3 дни. Тя обаче противоречи на показанията на съседка, която твърди, че зет й вчера е разговарял с тях

Разследването продължава.

Очаквайте подробности!

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари