Повдигнаха обвинение на сина на полицай Караджов

0
Прокуратурата в Пловдив повдигна обвинение на 15-годишния син на полицая с убитите родители
Прокуратурата в Пловдив повдигна обвинение на 15-годишния син на полицая с убитите родители

Районната прокуратура в Пловдив повдигна обвинение на 15-годишния син на полицая с убитите родители Венцислав Караджов.

Момчето е привлечено към наказателна отговорност за държане на огнестрелно оръжие, но не е задържано. Информацията потвърди адвокатът му Георги Спасов, цитиран от 24 часа. До това се стигна, след като на разпитите детето се издало, че баща му го е учил да стреля в горичката край вилата им в родопското село Дедево. Самият полицай също вече има обвинение, че системно е предоставял оръжие на непълнолетния си син

Миналата седмица Апелативния съд остави окончателно в ареста Венцислав Караджов, обвинен за убийството на родителите си Цветан и Божура Караджови.

Телата им бяха открити на 17 май тази година в дома им на ул. "София" 68-А в Пловдив. Полицаят твърди, че не той е натиснал спусъка. Според разследващите Караджов е проникнал в имота, скрит в задния отсек на семейния "Ситроен", шофиран от съпругата му Каля Караджова.

Самата тя е обяснила, че в деня на разстрела на пенсионерите - 15 май, е закарала автомобила в гаража на имота, тъй като щял да се наводни заради повредено уплътнение на един от прозорците.

Криминалистите са извършили следствен експеримент, който трябва да установи дали в колата е имало и друг човек освен Каля. 

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари