Силните пориви на вятъра в Русенско обърнаха няколко тира

1
Няма пострадали хора при различните инциденти
Няма пострадали хора при различните инциденти Видео: Русе Медиа

Силните пориви на вятъра в Русенско, които достигнаха до над 100 км в час, причиниха няколко пътни инцидента с тежкотоварни камиони. За щастие няма пострадали хора

През нощта румънски тир, който се е движил по пътя Русе - Бяла в посока Дунав мост, се е обърнал на разклона за село Иваново, предава Русе Медиа. На място тази сутрин са били изпратени екипи, за да го изправят и издърпат от пътя. Операцията е продължила няколко часа и е приключила около 13 часа.

По обед е станала още една катастрофа с тежкотоварен камион от Азърбайджан, който е пътувал по направлението Варна - Русе. Инцидентът е станал в района на село Бъзън. Тирът се е движил в посока Русе, когато след изкачване на баир и излизане на равния участък, шофьорът е изгубил контрол заради силния страничен вятър и камионът се е обърнал.

И при двата инцидента камионите са били извън пътя, без да затрудняват движението. На място се чака техниката, участвала в изтеглянето на румънския тир край Иваново, да се придвижи до Бъзън за същата операция.

В ранния следобед е бил получен още един сигнал за обърнат камион тип „гондола“, този път по направлението Червена вода - Кубрат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари