Сигнали за незаконна сеч в гората край Етрополе

0
По данни на разследващи журналисти са изсечени над 13 000 кубика дърва през последните 5 години, обяви Йордан Гаврилов
По данни на разследващи журналисти са изсечени над 13 000 кубика дърва през последните 5 години, обяви Йордан Гаврилов Видео: NOVA

По данни на разследващи журналисти са изсечени над 13 000 кубика дърва през последните 5 години, обяви Йордан Гаврилов

Подадени са сигнали за незаконна сеч в гората край Етрополе. Това заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA председателят на неправителствена организация Йордан Гаврилов.

На 3 май 2023 г. подадохме сигнала. По данни на разследващи журналисти са изсечени над 13 000 кубика дърва през последните 5 години. Всички жители са свидетели как години наред гората се изсича и всеки ден тирове заминават по незнайни маршрути. 5-6 фирми в района извършват дърводобив”, коментира още Гаврилов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Hrytka
    Тези,на площада и хората да ги съдят! Идиоти! Гори не ни останаха! Всичко помляха! За това ще има много свлачища и наводнения! Безмозъчни,безразсъдни човекоподобни!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари