Шофьорът, преобърнал камион с каолин на пътя Разград - Русе, не е бил пиян

1
Води се досъдебно производство
Води се досъдебно производство Снимка: Станислав Георгиев

Води се досъдебно производство

Пробата за алкохол на румънския шофьор, който се преобърна с камион на пътя Разград - Русе, е отрицателна, съобщават от полицията. Сигналът за катастрофата, за която Dunavmost писа преди дни, бе получен около 11 ч. на 10 февруари.

Управлявайки товарен „Мерцедес“ с прикачено ремарке в посока Русе, 26-годишният водач от Букурещ изгубил контрол на прав участък и се преобърнал в района на „Илко сервиз“ в землището на град Разград.

Превозваният товар - каолин се разпилял в крайпътния шанец. Няма пострадали при пътно-транспортното произшествие.

Води се досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари