Обърнат ТИР затвори пътя Русе - Варна

3
Преобърнал се е румънски камион "Мерцедес Актрос", натоварен с каолин
Преобърнал се е румънски камион "Мерцедес Актрос", натоварен с каолин Снимка: Станислав Георгиев

Преобърнал се е румънски камион "Мерцедес Актрос", натоварен с каолин

Пътят Русе - Варна е временно затворен за движение. Причината е пътно-транспортно произшествие в района на село Гецово, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР - Разград Илияна Георгиева. Тя уточни, че на един от завоите се е преобърнал румънски ТИР "Мерцедес Актрос", натоварен с каолин. Камионът, управляван от 26-годишен мъж, пътувал от Девня към Букурещ. Водачът не е пострадал сериозно.

Въвежда се обходен маршрут за движение.

За пътуващите от Варна към Русе леки автомобили маршрутът е през Разград, а тежкотоварните се отклоняват през Кубрат. В обратната посока (от Русе към Варна) обходният маршрут за тежкотоварния трафик е през бул. "Априлско въстание" - улица "Перистър" - улица "Добруджа" в Разград.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари