Шофьор отказал проба, защото катаджията можел да го зарази с коронавирус

1
Чудатото обяснение на Златомир обаче няма да го спаси
Чудатото обяснение на Златомир обаче няма да го спаси

27-годишният Златомир Иванов от Камено е отказал проба за алкохол и наркотици, като е посочил безкрайно чудато обяснение за действията си, съобщи Флагман.бг.

Той твърдял, че няма да остави катаджията да го тества, защото…можел да го зарази с коронавирус. Нямал никаква гаранция, че полицаят бил здрав и се притеснявал да го допусне му до оралната проба, изтъкнал Златомир, с което ошашавил полицаите.

Той отказал да подпише и съставения акт, но е осигурен свидетел, който е гарант за почтеността на проверката. На място, полицаите са свалили номерата на колата, която е управлявал – старо кабрио, което допреди два дни беше зарязано на паркинг в ж.к.“Изгрев“.

Чудатото обяснение на Златомир обаче няма да го спаси. Той се очаква да отнесе голяма глоба – около 2 хил.лева, но добрата новина за него е, че засега се спасява от наказателно преследване. Нарушението е квалифицирано като административно, което е малко необичайно, защото само преди година той отново е спрян от полицаи, и отново е отказал проба за алкохол и наркотици. Дали тогава се е уплашил от сезонния грип, заушка или варицела, не става ясно, но е известно, че отново е глобен и с отнета книжка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Не може да ядеш кисело зеле и фасул, пък да очакваш Тиха и свята нощ.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари