Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Шофьор от ромски произход тормози своите комшии

  • Автор: Десислава Славова
  • Коментари: 25
4

Нагъл шофьор от ромски произход тормози своите комшии.

Вчера между 15:00 и 15:15 часа в квартал "Дружба 3" пред блок 2. 

Този Г-н, както виждате от снимката има наглостта да претендира, че паркомястото пред блока е негова собственост поставяйки бутилка, която ще му гарантира, че няма да спре никой друг. Ако случайно спрете на това място ви очакват заплахи за напукани гуми и какво ли още не.

Вчера станах свидетел как една жена беше дошла нагости на дъщеря си и за това, че беше спряла на въпросното място, той нарочно беше спрял отпред пред нея и тя по никакъв начин не можеше да излезе. Жената беше изключително възпитана и започна да търси въпросния шофьор, тъй като изглежда закъсняваше за работа.

Изведнъж от някъде се появиха две жени от ромски произход с характерен за тях диалект "Каква си ти ма, че да спираш тука? Няма да си дръпнем колата" и още тем подобни изречения, с които демонстрираха, че са собственици на паркинга. Жената видя, че няма да излезе на глава с тях и каза, че ще извика паяк, които да вдигне колата. Изглежда разбраха, че тя не се шегува и изведнъж от някъде дойде друг автомобил с мръсна газ, от който изкочи въпросния извинявам се за грубия език "Мазен, гнусен и дебел мангал". И той също започна да говори "това е моето място за спиране", " Каква си ти, че да спираш тука, " още веднъж ако ми спреш на мястото ще ти спукам гумите ", " И какво паяк ще викаш а".

След известно време решиха да преместят колата, за да може жената да потегли.

Какво е това чудо? Къде живеем? Кой трябва да сътвори ред в нашата мила държавица? 

Или може би всеки трябва да вземе по една пушка, за да се защитава от тези така нагли неинтегрирани същества, които живеят на гърба на другите с измами и кражби.

А най-лошото е, че всички си мълчат, а въпросния шофьор е надирал колите на почти всички от блока, но никой няма да каже нищо, защито тази мутряга се разправя със заплахи, а много малко ще се осмелят да си потърсят правата.

Автор: Десислава Славова
(Автор: Десислава Славова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари