Шофьор избутва коли в Кресненското дефиле

4
Колчетата, които разделят платната, не спират нарушителя
Колчетата, които разделят платната, не спират нарушителя

Колчетата, които разделят платната, не спират нарушителя

Автомобил грубо изпреварва на забранено място и принуждава коли да излязат извън пътя в Кресненското дефиле, предаде NOVA.

Кадрите са заснети от очевидка на случая и пуснати във Фейсбук. В сутрешния блок на телевизията тя разказа, че колата е дала звукови и светлинни сигнали, които са като на служебни държавни автомобили.

Припомняме, че преди 2 месеца заради многото катастрофи в района, властите сложиха колчета, които да разделят платната. Оказа се обаче, че и те могат да бъдат преодолени.

Жената, която е станала неволен свидетел на ситуацията, пожела да остане анонимна, но каза в ефира на „Здравей, България”, че колата била правителствена. С мъжа ѝ се движели с разрешената скорост за този участък – 50 км/ч. Чули звуков сигнал и решили, че е линейка, но се оказала цивилна кола със светлинна сигнализация. По думите на очевидката въпросният автомобил е изпреварил по този начин няколко коли, включително тяхната, и всеки път катастрофата се разминавала на косъм.

От Националната служба за охрана отричат във въпросния ден и час тяхна кола или служител да е шофирал по този път.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Ама сте неграмотни
    Неможете и да се изкажете ей! 90% от иолите с ас халогенни фарове, какво значение има това!? Знаеш ли какво е халоген ? Звукова и светлинна сигнализация може да си купиш от всеки "тунинг" магазин за 50лв. Не виждам какво го мотаят. Нали има камери, имате дата и час, може да го хванат за 2часа точно!
  • 2
    2
    Ох леле
    Как 50 км ще са безопасни, как тия колчета ще са безопасни, това е пълна тъпотия колчетата са идея на много плосък мозък, през ноща когато в насрещното платно карат разни терикати с халогенни фарове само госпот пази колите от катастрофи
  • 10
    1
    niki
    НСО такава служба не трябва да съществува в никоя друга държава няма такава самозабравила се служба Някой вярва ли че тая службичка автомобила не е бил нейн
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари