Шофьор блъсна жена на булевард "Липник"

0
50-годишният шофьор е избягал от мястото на инцидента
50-годишният шофьор е избягал от мястото на инцидента Снимка: Архив

50-годишният шофьор е избягал от мястото на инцидента

На 13 октомври около 09:06 часа на булевард "Липник" в Русе, в района на автомивка, лек автомобил е извършил маневра движение назад за излизане от обекта, при което е блъснал пешеходка на 78 години, която е паднала на платното, а колата без да спре е потеглила напред и е напуснала местопроизшествието.

Пешеходката, без да уведоми за случилото се компетентните органи, се е прибрала в дома си. От там по-късно е откарана от екип на Спешна помощ в болницата за преглед, където е диагностицирана с фрактура на раменна става и охлузвания по тялото, след което от медицинското заведение са информирали органите на МВР. Жената е била настанена в отделение на болница „Канев“, без опасност за живота.

С изясняването на случая са се заели служители от пътна полиция, които в хода на работата по горещи следи са изяснили данните за колата и водача, участвали в инцидента – лек автомобил „Дачия“, управляван от 50-годишен мъж.

На шофьора е извършена проба за алкохол, която е дала отрицателен резултат. Установеното е документирано и материалите, събрани в процеса на изясняването на случая, са докладвани на разследващ полицай, който е образувал досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    война не Ви трябва
    На Вас българите война не Ви трябва. Сами ще се изтрепете.
  • 14
    2
    до 1
    Между Печатницата и Ноум Макс. Там има една автомивка , а пешеходците си пресичат както им падне защото няма ограда.
  • 4
    1
    сакй
    "на булевард "Липник" в Русе, в района на автомивка" - къде е този район на автомивка?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари