Сестрите са отвлечени с цел проституция?

1
Глория, Силвия и Станка са обявени за общодържавно издирване
Глория, Силвия и Станка са обявени за общодържавно издирване Видео: Нова телевизия

Мистерия - три непълнолетни сестри от русенско село са обявени за общодържавно издирване.

Момичетата – на 15, 16 и 17 години са десети ден в неизвестност. Глория, Силвия и Станка напускат дома си в полунощ на 29 май и от тогава до днес няма следа от тях, предава Нова телевизия.

Историята за изчезналите три сестри от село Иваново започва така преди десет дни. Едва вчера са обявени за общодържавно издирване. Причината - роднините им досега опитвали да ги открият сами.

„Цяла нощ обиколихме селото. Първо – на жп гарата отидохме, след това аз тръгнах по стадионите, имаме детски градини, след това заминах в Русе на жп гарата и автогарата”, обяснява Георги Иванов – чичо на изчезналите.

„Може би са ги търсили първо по роднини и след това са решили да ни информират нас. Но, лицата са без лични документи – нямат издадени такива. Това е голяма пречка”, обяснява Мирослав Енев – началник на РУ-Две могили.

Последният, който е бил с изчезналите сестри, е техният по-малък брат, който е имал съмнения, че ще избягат от дядо си. Бащата на момичетата работи в Испания. Майка им пък е в затвора. Оставени са на грижите на дядото и бабата.

Изчезналите сестри са ходили на училище само до 8-ми клас. После прекъснали. Дядото разказва, че са добри момичета и не вярва, че са избягали от вкъщи. Според него възможно е да са отвлечени.

От областната дирекция на полицията в Русе призовават всеки, който има информация за изчезналите момичета от Иваново да сигнализира на телефон 112 или в най-близкото управление на МВР.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари