Има заподозрян за изчезването на трите сестри

0
Мъжът се е занимавал с дрога и кражби
Мъжът се е занимавал с дрога и кражби

Близки на момичетата подозират, че зад всичко стои съсед, който карал една от девойките да краде, съобщава "24 часа".

Момичетата са в неизвестност от 10 дни, а униформени ги търсят в Русе и целия регион.

Девойките са между 15 и 17 години и носят имената Силвия, Станка и Глория. На 29 май те излезли късно вечерта, а семейството им започнало да се тревожи няколко часа, след напускането им на дома. Веднага се обадили на полицията и подали сигнал за липсващите момичета.

Сестрите живеели в дома на баба си и дядо си в Иваново, заедно с баща си Йордан. Майка им излежава тежка присъда в Португалия. Чичото на момичетата - Георги разказва, че още при изчезването им е подозирал един техен съсед - Пламен, който се занимавал с побой, кражби и дрога. През зимата той е имал близост с най-голямата сестра - Глория.

Георги твърди, че въпросният съсед е карал момичето да краде и заради него девойката 2 пъти е крала от баба си. Въпреки убежденията на чичото към момента става ясно, че въпросният съсед е в чужбина, дни преди да изчезнат девойките и до ден днешен все още не е влизал в страната. Все пак Георги се съмнява, че Пламен може да ги е прехвърлил на други хора и се моли момичетата да са живи.

По думите му сестрите винаги споделяли къде отиват, но не и в последната нощ, когато ги видели. Глория имала профил в социалната мрежа, но след изчезването й той бил изтрит. Тя има наднормено телосложение и е с черна коса и кафяви очи. От вкъщи е излязла носейки жълто яке.

Станка пък е слаба, но отново тъмнокоса, като сестра си. Най-малката - Силвия е и най-дребната от трите. Полицията моли всеки, който има информация за момичетата да помогне на телефон 112 или в най-близкото Районно полицейско управление.  

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари