Сергей Лавров: Русия не отказва преговори със САЩ

0
Ако на среща на Г-20 бъде направено предложение, руското външно министерство ще го разгледа, допълни министърът на външните работи
Ако на среща на Г-20 бъде направено предложение, руското външно министерство ще го разгледа, допълни министърът на външните работи Снимка: ЕПА / БГНЕС

Ако бъде направено предложение за провеждане на преговори със САЩ на срещата на Г-20, Русия няма да откаже

Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров декларира позицията на държавата, отговаряйки на въпрос на телевизионния канал "Россия 1" за възможните контакти между президентите на Русия и САЩ на срещата на върха.

"Много пъти казваме, че никога не отказваме срещи“, повтори Лавров, предава агенция Фокус.

Той добави, че ако бъде направена оферта, руското външно министерство ще я разгледа.

Следващата среща на Г-20 ще се проведе на 15-16 ноември в Индонезия, на остров Бали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    ha
    Кажете скандалните про100$$$ к!р0 и @сен ф@силеф на колко пици с кристали и оргии са??
  • 3
    7
    Бивш
    Кой да мисли бе 6 ? Само комунисти останаха в Русе ! Чугунени глави и промити мозъци ! Затова и градът е на тоя хал ! 27 русофилски тролчета са само в блока на АБПФК ,срещу гимназията по дървообработване !
  • 0
    6
    Име
    Забелязвам, че анти - руските коментатори са по - активните. Докато излезе тема за Украина, ЕС, НАТО, Русия и подобни, често първия коментар е антируски. По някое време се появява или проруски, или балансиран, и хоп веднага 2 - 3 минуса. Явно има хора които по цял ден това правят. Не знам дали получават пари или просто са безработни..хейтъри някакви, но пък ако са безработни, как си плащат нета?! А може би наистина това им е работата, да слагат минуси на "неправилните" коментари, и да обиждат писателите им...това разбира се не е от значение. Реалността е такава каквато е. Ината и конюнктурното късогледство не водят до промянта й.
  • -1
    5
    джо бидон е дементен
    България трябва да изгони незабавно сащническия посланик! България трябва да обяви сащ за агресор! България трябва да обяви сащ за терористична държава! България трябва да обяви гръмко, че отхвърля сащническите лгбт извращения! България трябва да обяви война на сащ!
  • -5
    4
    до 3
    Заби ни нас, кухите! Дай сега нещо за майката на Лавров, интелектуалецо.:) Надявам се ще позволиш да те цитирам.:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари